De Mallemolen Kinderdagverblijf

Bij De Mallemolen draait ieder kind zijn eigen rondje mee!

Welkom bij kinderdagverblijf De Mallemolen. KDV De Mallemolen is een kleinschalig professioneel kinderdagverblijf uit Sint-Oedenrode voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Binnen een vertrouwde omgeving hechten wij veel waarde aan sfeer, professionele begeleiding en creatieve activiteiten.
Het kinderdagverblijf is er op gericht om kinderen een uitdagend karakter te bieden op het gebied van creativiteit en spel zodat kinderen zich zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen. Onze leidsters zijn allemaal gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold door erkende opleidingsinstanties.

Zingen en dansen!
Alles wat je doet maakt geluid en de wereld om ons heen zit vol met mooie en minder mooie geluiden. Hier maken wij op een ongedwongen en speelse manier de kinderen van bewust door muziekspelletjes, geluid en ritme. Op deze manier proberen wij kinderen te stimuleren in hun motorische, sociaal-emotionele en cognitieve vaardigheden. Wij hebben honderden liedjes en veel materiaal die goed aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Bovendien hebben enkele leidsters het K&P certificaat, muziek en bewegen in de voorschoolse Kinderopvang. In de Mallemolen wordt elke dag gezongen en gedanst om plezier te hebben en de wereld te verkennen, dat maakt De Mallemolen uniek!

 

Afbeelding
Contactgegevens

Boskantseweg 36a
5492 BW Sint-Oedenrode

Tel: 0413-478085
E-mail: kdv.demallemolen@kpnplanet.nl
www.kdvdemallemolen.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina