Logo mooirooi.nl

Giraffe Coaching

Coaching voor kinderen, jongeren en ouders
Natuurlijk wil je niets liever dan een gelukkig kind dat vrolijk door het leven gaat, maar het kan gebeuren dat er in het leven van je kind een hobbel komt die te groot is om alleen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan onzekerheid, angst, of moeite met het verwerken van een heftige gebeurtenis.

Vaak weet je als ouder wel een beetje wat er speelt, maar lukt het niet altijd om het probleem op te lossen. Toch belemmert het je kind op school of thuis en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik help om samen en met vertrouwen over die grote hobbel heen te komen.

Bij Giraffe verzorg ik praktische begeleiding voor kinderen tussen 8 en 16 jaar. Het uitgangspunt bij een coaching traject van Giraffe Coaching is altijd: welk doel wil hij of zij bereiken en hoe komen we daar? Dat kan iets kleins zijn, maar ook iets wat heel moeilijk is. Of superspannend. Samen ontdekken we welke kwaliteiten, talenten en mogelijkheden jouw kind in zich heeft om dat doel te bereiken. Daardoor bouwen we ook aan zelfvertrouwen en zelfkennis, iets waar je kind de rest van zijn of haar leven nog op terug kan vallen. Met humor en een kast vol tools help ik jouw kind de volgende stap te zetten!

Workshops en cursussen voor ouders
Bij Giraffe coaching kun je ook terecht voor ouderworkshops en -cursussen. Binnen een veilige setting in een kleine groep inspireer en informeer ik jou graag, praktisch en meteen toepasbaar in jouw gezin. Bijvoorbeeld tijdens de workshop "ik ben 9", waarin ik je alles vertel over de negenjaarsfase. Of door de cursus "Verbindend Moederschap", waarbij ik je in twee bijeenkomsten een inleiding geef in het toepassen van Verbindende Communicatie met jouw kinderen. Met als resultaat meer rust en meer begrip van beide kanten.
Mijn workshops en cursussen zijn geslaagd wanneer deelnemers zeggen: "Dat ga ik morgen meteen inzetten!".
Gemiddeld worden de bijeenkomsten voor ouders met een dikke acht beoordeeld. Kom het eens zelf ervaren! Je vindt de agenda op  www.giraffecoaching.nl/agenda  en in de agenda van www.mooirooi.nl en DeMooiRooikrant.

Trainingen en lezingen
Wil je als school, kinderdagverblijf, Centrum Jeugd en Gezin, bibliotheek of andere instantie een inspirerende lezing of training geven aan ouders of professionals, dan ben je bij Giraffe Coaching aan het juiste adres.
Ik verzorg informatieve trainingen en lezingen over uiteenlopende thema's in het kader van de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Deze trainingen of lezingen kunnen worden gegeven tijdens ouderavonden of andere bijeenkomsten vanuit kinderopvang of onderwijs. Staat er een thema-avond op de agenda? Ik denk graag mee over de invulling!

Fijn om je te ontmoeten, neem gerust contact op,

Hartelijke groet,
Sas Evers

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

bekijk onze website Contactgegevens

Borchmolendijk 19a
5492AJ Sint-Oedenrode

Tel: 06-27235351
E-mail: sas@giraffecoaching.nl
www.giraffecoaching.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

BtB Meierijstad

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Reiniging en Onderhoud

Sport & vrije tijd

Themapagina

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z
Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!