Natuurkampeerterrein Eickenhorst

Welkom op Natuurkampeerterrein Eickenhorst

Wij, Marjolein en Robert, zijn sinds 1 mei 2019 de trotse eigenaren van Natuurkampeerterrein Eickenhorst. Marjolein is verantwoordelijk voor alle dagelijkse activiteiten op- en rondom het natuurkampeerterrein. Robert ondersteunt in het groenonderhoud. We houden van wandelen, natuur, dieren en vinden het erg leuk om dit met anderen te delen. 

Natuurkampeerterrein Eickenhorst ligt in het zuid- oostelijke deel van Nationaal Landschap Het Groene Woud. Ons huis, met daarachter het kampeerterrein, staat net aan de rand van kerkdorp Boskant, gemeente Sint-Oedenrode / Meierijstad, dicht bij uitvalswegen en gezellige steden als 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg.

Als u wilt genieten van ruimte en natuur, dan is onze locatie dé aangewezen plek voor uw vakantie. Ons kampeerterrein kenmerkt zich misschien het beste door de rust en de ruimte die het biedt. Overal hoort u vogels en ziet u vlinders en bijen. Geen kortgemaaid gras en keurig geschoren hagen, maar vooral royale plekken die zon én schaduw bieden rondom de paddenpoel en de vijver.

Ons terrein is omringd door boomkwekerijen. Deze boomkwekerijen sluiten naadloos aan op natuurgebied de Scheeken. Samen met natuurgebied de Mortelen vormt de Scheeken het hart van het Groene Woud waar u vanuit ons terrein kunt u vrij wandelen en uren kunt dwalen in de natuur. Daarnaast heeft de gemeente Sint-Oedenrode verschillende wandelroutes uitgezet. En ook als u met de fiets op pad gaat, biedt de omgeving hiervoor alle gelegenheid en zijn er verschillende fietsroutes beschikbaar.

Wij zijn geopend van 1 mei tot 1 november. Graag tot ziens!

 

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Kremselen 16
5492 SJ Sint-Oedenrode

Tel: 06-11484427
E-mail: info@eickenhorst.nl
www.eickenhorst.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina