Bedrijvengids

Bongaardt aluminium, vd Rob

 

Welkom bij Van den Bongaardt

Aluminium is een bouwmateriaal met bijna onbegrensde mogelijkheden. Aluminium ramen en deuren, puien en serres zijn er daarom in de meest uiteenlopende stijlen en vormen, strak of juist met een klassieke uitstraling. Oneindig veel kleuren en bovendien bespaart u fors op uw onderhoudskosten. Aluminium kozijnen zijn geschikt voor iedere woning. De kozijnen bieden namelijk eindeloos veel voordelen. Wij leveren profielen van Reynaers.

Onze Diensten
Aluminium raamkozijnen
Voor iedere woning! Van klassiek, robuust tot eigentijds. Wij bieden ieder gewenst openingstype om aan uw wensen te voldoen. Zowel binnen- als naar buitendraaiende ramen, draaikiep- en dubbele openslaande ramen. Alle gewenste maten zijn op maat leverbaar.
Aluminium deurkozijnen
De eerste indruk van uw huis krijgt u zodra u de deur opendoet. Van den Bongaardt heeft daarom een ruim assortiment aan deuren, alles is mogelijk! Wij werken alleen met goedgekeurd hang- en sluitwerk, zodat u en uw spullen veilig zijn.
Aluminium serre
Met een serre kunt u al snel genieten van het buitenleven. Creëer een extra kamer bij uw huis, door uw serre zo te maken dat deze ook afgesloten kan worden. Alle gewenste maten zijn mogelijk.
Aluminium schuifdeuren
Met een schuifdeur gemaakt door van den Bongaardt aluminium, betrekt u buiten bij binnen, waardoor u geniet van een mooie lichte kamer in uw huis. Alle gewenste maten zijn op maat mogelijk.
Aluminium puien
Met een aluminium pui of vouwwand gemaakt door van den Bongaardt, betrekt u buiten bij binnen, waardoor u geniet van een mooie lichte kamer in uw huis. Alle gewenste maten zijn op maat mogelijk.
Aluminium lichtstraten
Haal het licht van buiten binnen met één van onze lichtstaten. Zoekt u een zadeldak of lessenaar, bij ons kunt u alle kanten op. Tevens leveren en monteren wij aluminium profielen voor houten constructies. Dus uw huis heeft aan de buitenzijde geen onderhoud meer nodig.

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Bongaardt aluminium, vd Rob

Handelsweg 13C

5492 NL Sint-Oedenrode

Tel 06-46001080