Bedrijvengids

Jos Friedrich pianoles met succes

Welkom op Pianoles met Succes
Graag vertel ik u over pianospelen, pianoles volgen en wat ik als gediplomeerd pianodocent voor u kan betekenen. Natuurlijk stel ik me ook graag aan u voor. Als u daarna geïnteresseerd bent om persoonlijk kennis te maken kunt u met mij contact opnemen. Ik nodig u dan uit voor een vrijbljvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luister ik naar uw wensen, vragen en verwachtingen. U krijgt aanvullende informatie over alle lesmogelijkheden.

De Pianoles
Al van kind af aan deel ik mijn liefde voor muziek graag met anderen. Als gediplomeerd en ervaren pianodocent deel ik mijn kennis en vaardigheden graag met iedereen die piano wil leren spelen. Kinderen, adolescenten of volwassenen; ongeacht de leeftijd geef ik iedereen met evenveel plezier les. Klassiek maar ook lichte muziek zoals Pop, R&B, Musical en Ballad.

Privéles of duoles
U kunt kiezen voor privéles of voor les met een andere leerling samen (duoles). Een 'duoles' is alleen mogelijk als beide leerlingen ongeveer hetzelfde niveau hebben. Deze mogelijkheid is natuurlijk erg leuk als vrienden, partners of gezinsleden sámen met pianoles willen beginnen.

Jos Friedrich
Docerend & Uitvoerend Musicus Piano

 

Contactgegevens

Jos Friedrich pianoles met succes

Ruys de Beerenbrouckstraat 22

5491DW Sint-Oedenrode

Tel 0413-842183 / 06-22884029