Gasthuishoeve streekbeleving

 

De Gasthuishoeve:
Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe dit bedrijf ontstaan is uit de ambitie van een zelfstandige boomkweker. Het Sint Paulusgasthuis, de tuinen, Centralpoint, de samenwerking tussen tientallen lokale ondernemers en de motivatie om alles dat lokaal is, weer op de kaart te zetten. Eric van den Hurk is de geestelijk vader van alle bedrijvigheid die u aantreft op deze prachtige plek op het Kremselen. Vol passie vertelt hij zijn verhaal en beantwoordt hij met plezier al uw vragen.

Lunchroom
In de Lunchroom wordt u ontvangen door de gastvrouw van de Gasthuishoeve, Djamilla Seelbach. Zij heeft samen met de kok een gevarieerde kaart voor u samengesteld.  
U zult versteld staan met welke onverwachte producten wij u gaan verrassen. Onze gerechten worden geserveerd in onze prachtige Tuinkamer, een plek om heerlijk tot rust te komen. Ervaar welke producten bij welk seizoen horen. In de wintermaanden serveren wij onze gerechten in Den Bonten Os. Een nieuwe plek om eens goed rond te kijken. In de zomermaanden kunt u bij ons ook buiten lekker genieten van het zonnetje, op ons terras.

Marktplein
Op ons overdekt marktplein staan een aantal kraampjes waarop gezellige Brabantse producten te vinden zijn. Van honing, wijn en eieren tot vogelhuisjes en wenskaarten. Leuk om rond te snuffelen of om mooie presentjes samen te stellen. Op het marktplein is de historische band tussen de Gasthuishoeve en het Sint-Paulus Gasthuis gelegd. Dit krijgt vorm in de replica van deze huisjes. Bent u al benieuwd naar de link tussen de Gasthuishoeve en het Sint-Paulus Gasthuis in Sint-Oedenrode? Leest u dan eens de informatie die u kunt vinden het kopje 'Sint-Paulusgasthuis'.

 

Mediterrane binnentuin
De perfecte plek om inspiratie op te doen voor uw terras of serre. De mediterrane tuin heeft een mooie wandelroute over meerdere bruggetjes. Diverse bomen zijn fruit dragend. In de tuin is een mooie vijver aangelegd met diverse waterplanten.

Bij de vijver staan bankjes waar u heerlijk kunt zitten om eventueel de vissen te voeren en de sfeer in u op kunt nemen. U vindt diverse presentaties van hoe u met verschillende materialen een sfeervol terras kunt aanleggen en deze kunt aankleden met bijvoorbeeld een pergola.

Afbeelding
Contactgegevens

Kremselen 2
5492SM Sint-Oedenrode

Tel: 06-83940691
E-mail: info@gasthuishoeve.nl
www.gasthuishoeve.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina