Logo mooirooi.nl

Gasthuishoeve streekbeleving

Streekbelevingscentrum de Gasthuishoeve opende in april 2014 haar deuren.

Bij het belevingscentrum de Gasthuishoeve presenteren meer dan 50 kwekers en telers hun lokale producten. Van planten en streekproducten tot oude ambachten, veel producten die worden verbouwd in Brabant kunt u vinden bij de Gasthuishoeve.Wandel door de mediterrane tuin als inspiratiebron voor uw serre of terras en maak kennis met de onverwachte ideeën voor uw tuin.

Op de streekmarkt van de Gasthuishoeve presenteren de lokale telers hun producten. Diverse dranken, cadeaupakketten en lekkernijen, maar ook gebruiksvoorwerpen worden op dit marktplein verkocht.Allemaal van Brabantse bodem!

In 't Gasthuis wordt u ontvangen door de gastvrouw van de Gasthuishoeve.
Zij heeft een gevarieerde kaart voor u samengesteld waar het gebruik van streekproducten belangrijk is.

Deze ingrediënten zijn bijna allemaal verkrijgbaar op onze overdekte streekmarkt. Daarnaast werken we samen met diverse andere streekleveranciers. Dit alles proeft u terug in de gerechten.

Heeft u iets te vieren of wilt u gezellig lunchen? Neem dan contact op via ons contactformulier via de website of rechtstreeks met onze gastvrouw Lieke Kuypers. U kunt Lieke bellen op 06-53926295 of mail naar lieke@gasthuishoeve.nl 

Unieke arrangementen voor een vriendendag, bedrijfsuitje of familiedag, met een ludiek vervoersmiddel.Toeren langs de boeren!

Laat u verrassen en stap op de boerenkar waarna u, samen met een ervaren gids, een kijkje gaat nemen achter de schermen van het Brabantse platteland.
Maak de keuze en stap in het leven van een melkveebedrijf, pluimveehouderij of bezoek een boomkweker. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Contactgegevens

Kremselen 2
5492SM Sint-Oedenrode

Tel: 06-83940691
E-mail: info@gasthuishoeve.nl
www.gasthuishoeve.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

BtB Meierijstad

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Reiniging en Onderhoud

Sport & vrije tijd

Themapagina

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z