Verenigingengids

Overdekt zwembad de Neul

 

ZWEMBAD DE NEUL

 

Het zwembad ligt in het centrum van Sint-Oedenrode en beschikt over twee zwembaden waarin jong en oud zich prima kunnen vermaken, en een ontmoetingsruimte voor diverse doeleinden.

Zwembad De Neul is een nieuw zwembad dat op 31 januari 2022 in gebruik is genomen. Het bad is functioneel, veilig (drenkelingdetectiesysteem), heeft een warme uitstraling en is helemaal ingericht voor onze minder mobiele bezoekers.

 

Wedstrijdbad

Dit is een professioneel 25 meter bad. De diepte van het bad loopt tot 2.60 meter. Het 25 meter bad beschikt over een beweegbare bodem over de lengte van het bad en een breedte van 2 banen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor verschillende vormen van banen zwemmen, recreatief zwemmen, zwem- en beweeglessen geven.

 

Doelgroepenbad

Het doelgroepenbad wordt vooral gebruikt voor zwemlessen, beweeglessen en therapie zwemmen. De watertemperatuur is 32,5 graden en de afmetingen van het bad zijn 8 x 12 meter. Het doelgroepenbad heeft ook een beweegbare bodem tot 2 m diep waardoor het een multifunctioneel bad is.

Alle ramen kunnen geblindeerd worden, waardoor het een veilige en vertrouwde omgeving wordt voor verschillende doeleinden.

 

Horeca

Zwembad De Neul beschikt over een grote horecagelegenheid met een moderne, maar ook gezellige uitstraling. Vanuit de horeca kun je ook de verrichtingen van je kind tijdens de zwemles volgen. Voor een gezellig bakje koffie na een doelgroeples of na het banen zwemmen of een lekker pilsje na een training in de avonduren, ben je van harte welkom!
Ook is er in de horeca een mogelijkheid om een vergaderruimte af te huren voor uw vergadering of bijeenkomst.

 

 

Dommelstraat 20, 5492 DX Sint-Oedenrode

www.meierijstadbeweegt.nl

zwembaddeneul@meierijstad.nl

 

Contactgegevens

Overdekt zwembad de Neul

Dommelstraat 20

5492 DX Sint-Oedenrode

Tel 0413 - 381 090