Bedrijvengids

Kasteel Henkenshage

 

Kasteel Henkenshage is een evenementen locatie waarbij wij voorzien in alle soorten evenementen. Huwelijksfeesten, vergaderingen, uitvaarten, bedrijfsborrels, themafeesten of elk ander gewenst evenement.

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode – onder de rook van Den Bosch – is een prachtig kasteel met een rijke historie. Het oorspronkelijk bouwwerk dateert waarschijnlijk dan ook van het begin van de 14e eeuw. Toen was Kasteel Henkenshage overigens nog geen kasteel, maar 'slechts' een adellijk herenhuis met alleen een benedenverdieping. In de loop van de 18e eeuw is dit aangepast door de familie de Girard de Mielet van Coehoorn waarna het een kasteelachtig uiterlijk kreeg. Tijdens de tweede wereldoorlog deed het dienst als distributiekantoor. Toen er in 1956 een enorme schenking kwam door de familie werd het kasteel van verval gered. Wel met voorwaarde dat het kasteel een publiek doel moest blijven behouden en niet meer verbouwd mocht worden.

Sinds 1998 beheert La Casserole de locatie. Wij verzorgen daar allerlei feesten en evenementen zo groot en zo klein als je je kunt bedenken. Voor een intiem diner, groot bedrijfsfeest, themafeest, borrel, uitvaart of huwelijk kunt u bij ons terecht. Daarnaast organiseren we voor de omgeving ook open aangelegenheden zoals de nationale kastelendag. Het spookslot, Valentijnsdiner, Maandelijkse pubquiz, Gooische vrouwen bingo, Moederdagbrunch etc. etc.

Voor het bekijken van de mogelijkheden of het reserveren voor een van onze open evenementen kunt u terecht op onze website www.kasteel-henkenshage.nl

La Casserole heeft een duidelijke standaard betreft kwaliteit en service. Wij vinden het erg belangrijk dat iedere klant tevreden is!
 

Kasteel Henkenshage
Laan van Henkenshage 3
5492 BH Sint-Oedenrode
T 0499 37 55 37
www.kasteel-henkenshage.nl

La Casserole
Bedrijfsweg 7
5683 CM Best
T 0499 - 37 55 37
www.la-casserole.nl

Contactgegevens

Kasteel Henkenshage

Laan van Henkenshage 3

5492 BH Sint-Oedenrode

Tel 0499-375537