Bedrijvengids

SharingZ

SharingZ gaat uit van eigen kracht

Voor sommige mensen is de herfst een tijd van loslaten, naar binnen keren, reflecteren en overdenken, een goede periode om taken af te ronden en te evalueren. Dat kun je op allerlei manieren zelf doen, maar soms kun je hier wel wat extra hulp bij gebruiken.

 

Inge Roep van onderneming SharingZ begeleidt je graag op deze weg.  Vanaf haar puberteit is ze al bezig met een gezonde levensstijl. "Deze passie en mijn plezier in het werken met mensen, heeft me na enige omzwervingen teruggeworpen naar hetgeen ik het allerliefst doe", vertelt Inge. Mensgericht en betrokken coachen.

Ik ben doelgericht verschillende opleidingen gaan volgen op het gebied van alternatieve coaching. Ik stimuleer mensen om te investeren in zichzelf, waarbij ik uit ga van hun eigen kracht en mogelijkheden, en ik hun luisterend oor ben met een analytisch vermogen. Inmiddels geef ik onder andere Chi Neng Qigong. Dit is een Chinese bewegingsleer, waarbij je met behulp van meditatieve bewegingen de energiestromen in je lichaam herstelt.  

Ook geef ik Yin-Yoga, dit is een langzame vorm van Yoga, waarbij de poses langere tijd worden vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Het is een meditatieve vorm van Yoga die al eeuwen oud is.  

Ik help tevens mensen door middel van persoonlijke coaching (NLP).  Daarnaast geeft Inge ook nog retraites en workshops, waarbij ze tevens klanten helpt met gewichtsverlies, maar ook als je wil stoppen met roken. "Dit doe ik bijvoorbeeld door middel van oor acupunctuur, een aanpak waar al veel mensen baat bij hebben gehad." Alsof dit nog niet genoeg is, behoren ook wandelcoaching en SUPyoga tot haar aanbod. Hierbij combineert ze haar hart voor de natuur met haar werk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

SharingZ

Julianastraat 3

5491JZ Sint-Oedenrode

Tel 06-19902011