Bedrijvengids

Travo Coaching

Travo coaching is er klaar voor, jij ook?

Bij een gezonde levensstijl horen gezonde gewoontes, gevarieerd eten en voldoende bewegen. We weten het allemaal, maar om het dagelijks zelfstandig uit te voeren valt niet altijd mee. Hoe mooi is het dan als je met wat extra hulp je doelen of je motivatie om te gaan sporten wel kunt bereiken. 

Tanno Jakobs van Travo Coaching brengt samen met jou in kaart wat gezond zijn voor jou inhoud en bouwt daaromheen samen met jou een duurzaam en efficiënt levenspatroon. Bij Sportcentrum van den Oever aan de Koninginnelaan gaat hij te werk. "Als personal coach zorg ik voor één-op-één begeleiding. De focus leg ik volledig op de doelen die je zelf wil bereiken. Deze bepalen we samen en we zorgen ervoor dat deze ook daadwerkelijk behaald worden. Samen doorlopen we alle opties en achterhalen we het probleem. Ik coach namelijk op de oorzaak in plaats van het gevolg. De opzet is om op langere termijn succes te ervaren, en niet na een paar maanden weer terug bij af te zijn."

 Als ik om me heen kijk zie ik steeds meer mensen die restricties in hun lijf ondervinden en zich hierdoor niet prettig voelen. Dat is wat ik graag anders wil zie. Het gaat er niet om een fotomodel te zijn, maar dat je gaat beseffen dat gezondheid geen finish heeft, dat het niet een getal is, maar vooral een bewustwording van wat je dagelijks doet voor je gezondheid. Het is niet de bedoeling dat je op dieet gaat, maar wel dat je je leven wil omgooien om weer blij te zijn met jezelf. Dat is de visie die ik uit wil dragen.

Travo Coaching staat voor Training, Voeding en Coaching. Dit zijn de 3 kern ingrediënten voor een gezond, gestructureerd en fit leven.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Travo Coaching

Koninginnelaan 2

Sint-Oedenrode

Tel 06-20525645