Bedrijvengids

Van Zutphen Bedden

Van Zutphen Bedden is gestoeld op meer dan 40 jaar ervaring in slaapadvies. Kennis die zich in de eerste plaats vertaalt in een uitgebalanceerd en breed assortiment. In onze ruim opgezette showroom van ruim 1500 m2  in hartje Erp vindt u dan ook een uitgekiende selectie van slaapsystemen, matrassen en boxsprings, zorgvuldig voor u geselecteerd op prijs-kwaliteitverhouding, garantie en service.

De kennis van slapen die wij in de loop der jaren opgebouwd hebben, zetten wij graag in om u wegwijs te maken in alle mogelijkheden. Daarbij draait alles om uw comfort en uw persoonlijke wensen. In welke houding slaapt u meestal? Hebt u lichamelijke klachten? Wat zijn uw speciale wensen? Door de tijd te nemen en u de juiste vragen voor te leggen, komen we tot een passend advies dat aansluit bij uw situatie, uw wensen en uw budget.

Naast uw matras bepaalt ook de keuze voor het hoofdkussen uw slaapcomfort. Daarom beschikken wij over een eigen kussenteststudio, waar u de meest uiteenlopende hoofdkussens kunt uitproberen. Het hoofdkussen van uw keuze krijgt u bovendien één nacht gratis op proef. Zo kunt u er eerst een nachtje over slapen en bent u verzekerd van het beste kussen.

Ook in service gaan wij net dat ene stapje verder. Zo kunt u bij ons een afspraak maken buiten de openingstijden om. Ook profiteert u bij ons van de unieke omruilgarantie, waarbij u uw matras tot 90 dagen na levering kunt omruilen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze winkel.

Jurgen, Ank, Astrid en Claudia

Contactgegevens

Van Zutphen Bedden

Hertog Janplein 27

5469BJ Erp

Tel 0413-212830