Bedrijvengids

Camping Den Goeiendonk

Wij zijn Anthon en Leonie Bekkers en samen met onze 2 kinderen wonen wij op Hoeve Den Goeiendonk. Dit is de boerderij waar de minicamping bij ligt. De camping ligt aan de rand van het dorpje Boskant, vlakbij Sint-Oedenrode in de gemeente Meierijstad. Een schitterende landelijke omgeving om te fietsen, wandelen of gewoon te genieten van de rust op de boerderij.

- de campingplaatsen zijn minimaal 10 bij 12 meter;
- alle campingplaatsen hebben een eigen watertappunt, stroomaansluiting met meter en afvoer voor vuil water;
- er is een nieuw sanitairgebouw met ruimte met wasmachine en droger;
- er is een speelgelegenheid voor kinderen.

Onze camping is hondvriendelijk. Je mag gratis je hond meenemen naar onze camping. Op het terrein moet hij wel aangelijnd zijn. Naast de boerderij ligt een zandpad waar je de hond kunt uitlaten. En rondom de camping ligt het terrein van een boomkweker waar je ook mag wandelen. Bij de receptie zijn poepzakjes verkrijgbaar. De hond moet ingeënt zijn.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je hond een dagje bij ons te laten. Hij kan dan lekker spelen met onze honden terwijl jullie bijvoorbeeld naar Eindhoven gaan om te winkelen of naar de Efteling of Toverland. Zodoende hoeft de hond niet alleen te blijven bij de caravan en jullie hebben een leuke dag zonder zorgen.

Naast de camping heeft Leonie nog een hondentrimsalon, dus er is ook een mogelijkheid om de hond te laten trimmen tijdens jullie verblijf op de camping.

Lid van Vekabo Plattelandsaccomodatie Nederland.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Camping Den Goeiendonk

Goeiendonk 23

5492VR Sint-Oedenrode

Tel 0413-472759