Logo mooirooi.nl

Risero rioolservice

 Riool ontstoppen?

Met ruim 20 jaar ervaring is Rioolontstoppingsbedrijf RISERO/Rioolservice Meijerijstad gespecialiseerd in alle rioolproblemen, zoals verstoppingen, reinigingen, camera-inspecties (vanaf 32 mm), renovatie, stankdetectie en relining. We hebben een uitgebreide kennis van de nieuwste en beste technologieën en apparatuur, waardoor we u (bijna) altijd van uw rioolprobleem af kunnen helpen, zowel binnen- als buitenshuis.

De gemeentes Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel zijn samen Meierijstad geworden. Risero Rioolservice is in heel de Meierijstad en omstreken beschikbaar voor rioolwerkzaamheden tegen een vast laag tarief.
Risero Rioolservice biedt in de hele Meierijstad en omstreken rioolservice voor iedereen. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven of gemeente, Risero Rioolservice en Rioolservice Meierijstad bieden de volgende diensten aan: rioolontstoppingen, renovatie en aanleg riolering, rioolstank/-lucht opsporen, relining, camera-inspectie, vetafscheiders reinigen, dakgoten ontstoppen en reinigen rioolgemalen.

Woont u in de Meierijstad of omgeving en heeft u problemen met uw riool, schroom dan niet en neem contact op met Risero Rioolservice en Rioolservice Meierijstad.  We lossen voor u niet alleen het probleem op; we adviseren u ook over uw riool en hoe u eventuele toekomstige problemen kunt voorkomen. Hierbij denken we altijd in een langetermijnoplossing; klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. We zijn werkzaam in de gemeente Meijerijstad en de regio daaromheen (Laarbeek, Son en Breugel, Best, Uden, Erp en Heeswijk-Dinther).

Openingstijden
Contactgegevens

Spierkesweg 10
5491RJ Sint-Oedenrode

Tel: 06-10025295
E-mail: info@risero.nl
www.risero.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

BtB Meierijstad

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Reiniging en Onderhoud

Sport & vrije tijd

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

k

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z