Bedrijvengids

Cafetaria Frietfeest De Mert

cafetaria de Mèrt
Stephan de Vries is met zijn bedrijf Frietfeest aan de slag als uitbater van cafetaria de Mèrt.  
De naam is aangepast naar Frietfeest de Mèrt en er zullen voortaan snacks vanuit het assortiment van Frietfeest te verkrijgen zijn. "Ook de producten en recepten van Peer hebben we overgenomen, dus die blijven verkrijgbaar. Ouderwets lekker!", stelt Stephan gerust.
 

Dé mobiele frietwagen voor al uw feesten, partijen en evenementen!
Met de mobiele snackwagen van Frietfeest geeft u uw feestje of evenement een verrassende en feestelijke invulling. Wij serveren heerlijke snacks en puntzakken verse friet. U kunt ons boeken voor bijvoorbeeld een familiefeest, bruiloft, kinderfeest of personeelsfeest vanaf 35 personen. Voor zowel particulieren als bedrijven, scholen en verenigingen.

Frietfeest werkt snel en servicegericht. Met onze representatieve snackwagens kunnen wij in één uur tijd 200 gasten per frietwagen voorzien van snacks en friet. Uiteraard bakken wij in 100% plantaardige frituurolie (oliehoorn green label) dat voldoet aan alle kwaliteitseisen.
U kunt ons ook boeken voor grote evenementen. Wij hebben veel ervaring met grote bezoekersaantallen die wij in een kort tijdsbestek kunnen voorzien van snacks en puntzakken friet.  Met de mobiele frietwagen van Frietfeest wordt uw feest of evenement een gegarandeerd succes! Voor meer informatie en onze ongekende mogelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Cafetaria Frietfeest De Mert

Markt 23

5492AA Sint-Oedenrode

Tel 0413-473224