Café 't Uitje

 

Café 't Uitje: een droom die uitkomt

Twan Foolen en zijn dochter Désirée laten een langgekoesterde wens in vervulling gaan. De Rooienaren hebben het Wapen van Eerschot overgenomen en zijn deze aan het ombouwen tot café 't Uitje. Een naam met een dubbele betekenis waarin vrouw en moeder Marion centraal staat. Ze overleed zo'n twee jaar geleden en dat maakt deze stap extra speciaal.

 "Ik bedacht altijd de bijnamen van de darters", vertelt Twan. "Zo kwam ik op 't Uitje als bijnaam voor mijn vrouw, omdat ze altijd zo slecht gooide en omdat ze een ui op haar flights had staan. Het leuke is dat uitje natuurlijk ook uitgaan betekent. Dus over de naam van het café hebben we niet lang na hoeven te denken. 

Op 27 juli 2019 is de officiële opening van café 't Uitje, daarna is het 7 dagen per week geopend.  Na een grondige renovatie heeft de bar en de entree een fris aangezicht gekregen.  Het café staat al jaren bekend als biljartcafé en dat zal het blijven, maar er worden ook andere accenten gelegd. Zo maakt één biljart plaats voor extra dartborden.  De biljartwedstrijden, waaronder het jaarlijkse Kermistoernooi, blijven gewoon plaatsvinden, er is plek voor darters én het bruin café is er voor de mensen die gewoon een praatje willen maken."

 

 

Afbeelding
Contactgegevens

Mgr. Bekkersplein 2
5491 EB Sint-Oedenrode

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/events/1164174763788796/

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina