De Zevensprong wordt altijd druk bezocht.
De Zevensprong wordt altijd druk bezocht. Foto: Jos van Nunen

De Zevensprong

dinsdag 18 juli 2023 9:00 tot vrijdag 21 juli 17:00

Sint-Oedenrode - De zomervakantie lijkt nog ver weg, maar de kerngroep van de Zevensprong is al begonnen met de voorbereidingen voor de Zevensprong 2023. Het thema is inmiddels al bekend: “De Zevensprong houdt van Holland!” De Zevensprong zal plaats vinden van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli 2023.

Voor alle Rooise kinderen
De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die buiten Sint-Oedenrode naar school gaan, zoals naar het speciaal (basis)onderwijs, mogen deelnemen. Eind maart worden de inschrijfformulieren op de basisscholen uitgedeeld. Gaat je kind buiten Sint-Oedenrode naar school en wil je op de hoogte worden gehouden of een inschrijfformulier ontvangen, mail dan naar info@zeven-sprong.nl

Leiding gezocht!
Heb jij al plannen voor de zomervakantie? wil jij de vakantie gezellig starten? wil jij samen met leeftijdsgenoten een week actief bezig zijn? ben jij 16 jaar of ouder? kun jij goed met kinderen om gaan?

Dan is de Zevensprong de perfecte start van jouw vakantie! Je kan jezelf alleen of samen met een vriend of vriendin opgeven om een groepje te begeleiden. Elk groepje bestaat uit ongeveer 10kinderen tussen de 6 en 8 jaar, en 2 of 3 leiding. Geef jezelf snel op via info@zeven-sprong.nlDe Zevensprong biedt ook een aantal stageplekken voor bijvoorbeeld maatschappelijke stage of PABO-studenten. Deze plaatsen zijn in overleg en moeten voor 1 mei worden aangemeld.