Themaproeverij Wijnzinnig!
Themaproeverij Wijnzinnig! Foto: Brigitte Tops Fotografie

Themaproeverij Wijnzinnig!

donderdag 15 juni 2023 19:00 tot 22:00

Iedere derde donderdag van de maand organiseren wij een themaproeverij met iedere keer een ander thema. Ook zal er per editie een gast ondernemer aanwezig zijn om jou kennis te laten maken met zijn of haar product. Voor deze editie hebben wij Eljoe Dijkmans van Smokey Eljoe uitgenodigd. Hij neemt zijn Smoker en barbecue mee om een lekker hapje voor jou te bereiden en te serveren.


Tijdens deze tweede editie verdiepen wij ons in wijn-spijscombinaties. Ga je binnenkort koken voor gasten of ben je benieuwd welke wijn je het beste kunt combineren met je favoriete gerecht in een restaurant? Sluit dan zeker aan! Je mag zelfs je eigen menuvoorstel meebrengen, dan kijken we samen naar de juiste bijpassende wijnen. Ook als je geen menuvoorstel bij je hebt, ben je meer dan welkom!


Je bent van harte uitgenodigd voor deze themaproeverij. Kom alleen of neem één of meerdere introducés mee. Iedereen (18+) is meer dan welkom. Maak op een laagdrempelige manier kennis met ons wijnassortiment. De entreekosten zijn €10,00 per persoon. Bij een bestelling van minimaal 12 (diverse) flessen wijn ontvang je €10,00 korting.


Deze themaproeverij vindt plaats in ons Wijnlokaal, aan de Ambachtsweg 1 in Nijnsel. Je bent welkom tussen 19.00 - 22.00 uur. We houden ons niet vast aan een programma, dus er is vrije inloop.


De eerste editie was een groot succes! Met maar liefst 31 verkochte tickets was deze avond bijna uitverkocht. Wees er dus op tijd bij.