Afbeelding
Foto: Leo van Kuik

Voorjaarsconcert Gemengd Koor Polyhymnia

zondag 7 mei 2023 15:00 t/m 16:30

Op zondagmiddag 7 mei 2023 geeft Gemengd Koor Polyhymnia wel een heel bijzonder concert. Aanvang 15 uur. Locatie: Martinuskerk, gratis entree.

Polyhymnia treedt die middag op, samen met een gastkoor uit Canada: The Dutch Canadian Choir of Calgary. Het koor is dan 10 dagen in Nederland, met name om de bevrijding van ons land, 78 jaar geleden, te herdenken en te vieren. Ze treden op 4 en 5 mei op bij enkele bevrijdingsconcerten in het land, o.a. om de band tussen de Canadezen en de Nederlanders warm te houden.

Maar er is nog een belangrijke reden om naar het concert te komen luisteren. Nicole Friedrich-Krijnen is dit jaar 25 jaar dirigent van Polyhymnia. En dat feit willen we op die dag, samen met het publiek, uitgebreid vieren. Er zullen dan ook enkele gastoptredens zijn van de talentenklas van de Muziekschool, waar Nicole pianoles geeft.

Aan het programma wordt nog hard gewerkt, maar de datum kunt u alvast in uw agenda noteren.