Het toneelstuk over de vreemde Mars-reis is dit weekend te zien.
Het toneelstuk over de vreemde Mars-reis is dit weekend te zien. Foto: Poster: Thijs Aarts

Jeugdtoneel: ‘Mars! De planeet, niet het snoepje.’

zaterdag 4 februari 2023 14:30 t/m zondag 5 februari 14:30

De jeugdgroep van ‘t Roois Theater speelt sinds het eerst sinds lange tijd weer een écht toneelstuk op een écht toneel. ‘Mars! De planeet, niet het snoepje’ is te zien in Mariendael.

De geldbeluste Dylano heeft een snood plan bedacht: hij biedt een unieke en hele dure reis naar Mars aan.Met zijn raket; de Frans Duijts II, vliegt de hoogste bieder naar de verre planeet. Of nou ja, dat wil Dylano zijn klanten graag wijs maken.

Het lijkt de ‘hippe’ en vooral erg rijke oma Betje en haar twee kleinkinderen fantastisch om naar Mars te gaan. Dat levert natuurlijk super mooie Insta-stories op.

Eenmaal aangekomen op de planeet, lijkt er toch wat raars aan de hand. Er lopen allemaal vreemde figuren rond op Mars. Prinsessen, Superhelden en een alien. Als op een gegeven moment één van de kleinkinderen spoorloos verdwijnt, blijkt alles heel anders te zijn dan het in eerste instantie leek…

Op 4 en 5 februari speelt de jeugdgroep van ’t Roois Theater dit spannende, verrassende en grappige toneelstuk. ‘Mars! De planeet, niet het snoepje’ is op die dagen om half 3 te zien in Mariendael, Sint-Oedenrode. Kaarten zijn te koop aan de deur, voor 4 euro (contant).