Bij Kato
Bij Kato Foto: Jos van Nunen

Netwerkdag ondernemende vrouwen

donderdag 2 februari 2023 9:30 tot 17:30

Save the date: netwerkdag om elkaar te ontmoeten, te inspireren en versterken: 2 februari 2023 in St. Oedenrode

Heel leuk om deze mooie dag samen met Corien van Dijk en Tamara Spitters, en Doreen van den Berkmortel te organiseren.

Doreen van de Berkmortel ontvangt ons Bij Kato, de locatie met boerderijbeleving voor families, bedrijven, kinderen en scholen. Ze kan je als ondernemer inspireren door haar verhaal te delen. Hoe zij het verschil heeft weten te maken in haar eigen leven, in haar omgeving en in de maatschappij!

Hierna start de netwerkwandeling o.l.v. Tamara Spitters, de wandelcoach die je door de krachtige combinatie tussen coaching & beweging de regie leert te pakken en mijzelf als netwerkcoach.

Na een heerlijke lunch op locatie, klaargemaakt door Doreen en haar team, starten we met de LinkedIn workshop Link en Verbind.

Ik zet jullie samen aan de slag met leuke opdrachten om LinkedIn en live netwerken in te zetten op jouw manier, waar jij blij van wordt en wat helemaal bij jou past. Ik hou ervan om te laten zien dat de combinatie tussen live netwerken en LinkedIn magisch kan werken voor jouw zichtbaarheid en groei als ondernemer.

Wil je mij in actie zien en ervaren hoe het voor jou kan werken? Kom dan 2 februari naar St. Oedenrode en neem je collega zzp’ers mee!

Schrijf je in via de volgende link: https://lnkd.in/exrx76MD

Bij vragen, neem gerust contact op: welkom@bijkato.nl | +31 6 46050052 (Doreen)