Nijnsel vanuit de lucht.
Nijnsel vanuit de lucht. Foto: Henri van Hoorn

Informatiemarkt Nijnsel

zondag 29 januari 2023 11:00

Op 29 januari aanstaande organiseert de dorpsraad van Nijnsel in samenwerking met de Beckart een informatiemarkt voor alle inwoners van Nijnsel. Alle verenigingen, clubs, werkgroepen zijn uitgenodigd om mee te doen aan die dag. Een dag waar de inwoners van Nijnsel de kans krijgen om een kijkje te komen nemen wat er allemaal in Nijnsel te doen is en of ze zich ergens bij willen aansluiten.

Een ideale gelegenheid dus voor de verenigingen van Nijnsel om te laten zien waar ze voor staan en waar ze eventueel naar op zoek zijn. Bijvoorbeeld nieuwe leden, vrijwilligers of misschien wel middelen of samenwerking.

“We hopen dat heel veel inwoners van Nijnsel uiteindelijk een kijkje komen nemen. Er is een springkussen voor de kinderen en uiteraard is een markt ook vooral voor de gezelligheid. Alle bezoekers ontvangen bovendien ook nog een lot van een loterij waarbij men kans maakt op een leuke prijs”, aldus de organisatie.

Deelname voor de verenigingen en clubs kost niets. “Je moet er alleen voor zorgen dat je de club op een goede manier presenteert aan de bezoekers en duidelijk laat zien waar je eventueel naar op zoek bent. Als je mee wilt doen stuur dan een bericht naar planningbeckart@gmail.com. Wij zorgen dan dat er een tafel voor jouw club gereserveerd staat. Voor de aankleding van jouw “marktkraam” kun je dingen meenemen zoals vlagen, flyers, inschrijfformulieren, of materialen waarmee je werkt, etc. Van alles denkbaar om jouw club op te laten vallen. Zorg wel zelf voor je spullen en het opruimen ervan op het einde van de dag”, benadrukt de organisatie.

Meedoen?
Stuur je aanmelding naar planningbeckart@gmail.com en zorg dat je spullen op tijd gereed staan op 29 januari. De zaal is open vanaf 10:00 uur voor de opbouw, bezoekers kunnen binnen vanaf 11:00