Afbeelding
Foto: OneDrive - Personal (Offline beschikbaar

Torenconcert Pianoduo Symbiosis

zondag 15 januari 2023 11:30 t/m 13:30

Het Roois Kultuur Kontakt organiseert een Torenconcert in De Knoptoren.

Pianoduo Symbiosis

Elisabeth Crommelynck en Sander Meersmans leerden elkaar kennen aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen en waar zij beiden in 2015 met grote onderscheiding afstudeerden. Hun hechte vriendschap en gedeelde passie voor vierhandige pianomuziek bracht hen samen tot “Pianoduo Symbiosis” en sinds 2016 leggen zij zich vol overgave toe op het pianoduorepertoire. Dat resulteerde in een reeks concerten in België en Nederland en speelden zij tijdens de opening van het muziekfestival “Bruxelles Sur Scènes” hun voorstelling “Fiesta Slavonica”.

Tijdens hun concert in de Knoptoren brengen zij hun programma “Clair-Obscur”, een voorstelling over licht en donker, sterkte en breekbaarheid met werken van o.a. Bach, Debussy, Rachmaninov en Grieg.