Expositie Victor Weerens- schilderijen
Expositie Victor Weerens- schilderijen Foto:

Expositie Victor Weerens- schilderijen

donderdag 8 september 2022 13:00 t/m zaterdag 1 oktober 16:00

“Ongeveer 20 jaar geleden wilde ik gaan schilderen. Ik kwam, op zoek naar lotgenoten, terecht bij de Schaijkse Amateur Schilders waar we onder leiding van Willem Steenbeek de eerste toetsen gezet hebben. Bij Willem heb ik vooral leren kijken. Mijn belangstelling gaat uit naar portretschilderen en ik ben bij “Pieter Breugel” in Veghel onder leiding van Laura Hoek, model- en portretschilderlessen gaan volgen. Bij Anita de Baaij in Oss heb ik kennis gemaakt met abstract schilderen. Niet helemaal mijn ding maar ik heb daar veel van geleerd. Ik denk dat dat ook in mijn werk te zien is. In het kader van “education permanente” probeer ik nu onder hoede van Maria Kemps weer kleine stapjes vooruit te zetten.”

Victor Weerens exposeert in Ontmoetingscentrum Creatief Rooi, Borchgrave 7 te Sint-Oedenrode.

Meer info www.creatiefrooi.org