Expositie Margreet de Wit - keramiek
Expositie Margreet de Wit - keramiek Foto:

Expositie Margreet de Wit - keramiek

donderdag 8 september 2022 13:00 t/m zaterdag 1 oktober 16:00

“Ik ben Margreet de Wit, 83 jaar en geboren en getogen in Schijndel. Ik woon nu in Deurne. Heb 4 kinderen en 11 kleinkinderen.

De Mulo gedaan bij de nonnen ook in Schijndel. Daarna de verpleegsteropleiding in het Johannes de Deo ziekenhuis in Den Haag en de opleiding afgemaakt in het St Joseph ziekenhuis in Eindhoven.

Ik heb altijd wel getekend en geschilderd. Nadat de kinderen de deur uit waren, heb ik 6 jaar de academie in Arendonk (schilderen) gevolgd. 12 jaar geleden ben ik met keramiek begonnen, Een middag in de week, maar ik kijk er steeds naar uit! We zijn met 5 dames, ieder heeft een eigen stijl. We geven elkaar tips en bewonderen elkaars werk!”

Margreet de Wit exposeert in Ontmoetingscentrum Creatief Rooi, Borchgrave 7 te Sint-Oedenrode. Info www.creatiefrooi.org