Lezing Joris Luyendijk
Lezing Joris Luyendijk Foto: Merlijn Doomernik

Lezing Joris Luyendijk

vrijdag 30 september 2022 20:00 t/m 21:30

Joris Luyendijk is een Nederlandse journalist, schrijver en antropoloog. Na zijn studie werd hij correspondent voor de Volkskrant en Radio 1 in het Midden-Oosten. Daarna publiceerde hij Het zijn net mensen waarvoor hij de Dirk Scherpenzeelprijs ontving en werd uitgeroepen tot Journalist van het Jaar. In 2015 verscheen Dit kan niet waar zijn: onder bankiers over de financiële wereld in Londen. In 2022 verscheen zijn boek De zeven vinkjes, over de zeven kenmerken van mannen zoals hijzelf: man, blank, hoogopgeleid, ABN-sprekend, hetero, hoogopgeleide ouders, wonend in de Randstad. Over dit boek zal Luyendijk zijn lezing houden.

Deze lezing is gerealiseerd door het RKK in samenwerking met Bibliotheek Sint-Oedenrode.

Locatie: Knoptoren

Locatie