Lokale productenmarkt Sint-Oedenrode
Lokale productenmarkt Sint-Oedenrode Foto: Martijn van den Boom

Lokale productenmarkt Sint-Oedenrode

zaterdag 10 september 2022 12:00 t/m 17:00

De lokale productenmarkt in Sint-Oedenrode is een markt waar ondernemers uit het buitengebied van Sint-Oedenrode hun producten presenteren en verkopen en hun locatie onder de aandacht brengen.Het zijn producten die lokaal, sommige biologisch, geteeld of vervaardigd zijn. Bijvoorbeeld groente en fruit, vlees, zuivelproducten en handwerkartikelen.We willen met deze markt kijken of er behoefte is om jaarlijks tijdens het zomerseizoen een aantal maandelijkse markten te houden. De lokale productenmarkt wordt gehouden op zaterdagmiddag 10 september, van 12.00 tot 17.00 uur op het Kerkplein van Sint-Oedenrode.

Locatie