Een foto uit 2019.
Een foto uit 2019. Foto: Jos van Nunen

Jeugdvakantieweek zoekt boer(in)

maandag 22 augustus 2022 9:00 t/m vrijdag 26 augustus 16:00

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen voor de 61ste Jeugdvakantieweek in Sint-Oedenrode zijn alweer in volle gang! Het thema is bepaald, de kerngroep heeft een aantal nieuwe leden, er is een datum geprikt en ze zitten vol met leuke ideeën.

De week zal dit jaar plaatsvinden van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. De week zal in het thema staan van het mooie boerenleven. Vandaar ook het thema: JVW zoekt boer(in)!
Nu zijn zij echter nog op zoek naar een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Ze zoeken fanatieke vrijwilligers vanaf 16 jaar om de verschillende groepjes tijdens de week te begeleiden. Dus wil je deze week gezellig op pad met een groepje kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 én je vrienden? Schrijf je dan snel in.
De kinderen uit groep 5 t/m 8 kunnen zich midden april digitaal inschrijven. Informatie hierover zal verspreid worden via de basisscholen en begin april ook op www.jeugdvakantieweek.nl te vinden zijn. Tijdens deze inschrijving kunnen hulpouders zich ook inschrijven om een spel te begeleiden. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mailtje: info@jeugdvakantieweek.nl Zonder vrijwilligers geen jeugdvakantieweek!

Locatie