Expositie Rob van der Hoeven in Creatief Rooi
Expositie Rob van der Hoeven in Creatief Rooi Foto:

Expositie Rob van der Hoeven

donderdag 11 augustus 2022 13:00 t/m vrijdag 26 augustus 16:00

Ik ben Rob van de Hoeven en woon in Sint-Oedenrode.

Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, schilderen, sculpturen maken, collages etc. en muziek luisteren en piano spelen.

In het verleden heb ik veel met hout gewerkt en dus heb ik meubels gemaakt en luidsprekers. Qua tekenen heb ik veel aan model en portrettekenen gedaan en op het ogenblik ben ik bezig met intuïtief portrettekenen. Schilderen is ook een meditatieve bezigheid voor mij. Ik ben altijd wel iets aan het verzinnen of realiseren. Prutsen is ook een heerlijke bezigheid en vaak onderschat. Mijn schilderstijl is figuratief en abstract.

Ik exposeer t/m zaterdag 27 augustus in Ontmoetingscentrum Creatief Rooi, Borchgrave 7

te Sint-Oedenrode. Info www.creatiefrooi.org

Locatie