Expositie Denise Maaskant in Creatief Rooi
Expositie Denise Maaskant in Creatief Rooi Foto:

Expositie Denise Maaskant

donderdag 11 augustus 2022 13:00 t/m vrijdag 26 augustus 16:00

Mijn naam is Denise Maaskant, (geb.1970) en ik werk met keramiek en porselein. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met vormgeven in verschillende materialen. Na mijn studie Mode en Kleding ben ik opleiding goudsmeden in Schoonhoven gaan volgen waar ik mijn liefde voor sieraden en lichaamsversiering is ontstaan. Met  Porselein kun je sieraden maken in combinatie met zilver, met klei kun je ruw en groots werken. Het is heerlijk om de klei tussen je vingers te voelen.

Mijn inspiratie komt van de alledaagse dingen die ik zie en blijven hangen zo vormen ze langzaam een voorwerp of sieraad in mijn hoofd, als het er eenmaal in mijn hoofd zit moet het er ook weer uit.

Ik exposeer van 11 augustus t/m 28 augustus 2022 in Ontmoetingscentrum Creatief Rooi, Borchgrave 7 te Sint-Oedenrode. Info www.creatiefrooi.org

Locatie