expositie schilderijen Marianne Bekkers in Creatief Rooi
expositie schilderijen Marianne Bekkers in Creatief Rooi Foto:

Expositie schilderijen Marianne Bekkers

donderdag 7 juli 2022 10:00 t/m zaterdag 23 juli 16:00

Tijdens mijn werkzame leven als communicatieadviseur, bestond mijn werk o.a. uit het ontwerpen van brochures en affiches voor bedrijven. Daarin kon ik mijn creativiteit uitleven. Ik begon pas echt aan mijn hobby schilderen na mijn pensioen. Zonder enige opleiding en ik heb het daar ook maar bij gelaten. Ik schilder intuïtief. Probeer op het doek te schilderen wat leeft in mijn gedachten en in mijn gevoel. De ene keer laat ik de kwast en de verf het werk doen en ontstaat er vanzelf iets waarover ik tevreden ben. Geniet ik van de natuur dan probeer ik die op mijn eigen wijze op het doek vast te leggen. Denk ik wat dieper na over het leven, dan worden mijn schilderijen wat mysterieus. Aan mijn schilderijen zie je vaak mijn gemoedstoestand. Schilderen geeft mij rust op momenten dat ik het druk heb of wanneer mijn leven even op zijn kop staat. Van donderdag 7 juli t/m zaterdag 23 juli exposeert Marianne in Ontmoetingscentrum Creatief Rooi, Borchgrave 7 te Sint-Oedenrode. info www.creatiefrooi.org

Locatie