Expositie schilderijen Gertie Verheijen in Creatief Rooi
Expositie schilderijen Gertie Verheijen in Creatief Rooi Foto:

Expositie schilderijen Gertie Verheijen

donderdag 7 juli 2022 10:00 t/m zaterdag 23 juli 16:00

“The artist is not a special kind of person, rather each person is a special kind of an artist.” (A. Coomaraswamy) Deze gedachte was mijn motivatie toen ik vijftien jaar geleden begon met schilderen. Ik kwam erachter, dat abstract schilderen mij de mogelijkheid gaf met kleur uit te drukken waarvoor ik wel gevoel maar geen woorden had. En juist dit proces voelt voor mij als een persoonlijke verrijking. Voor mijn schilderijen gebruik ik meestal acrylverf en uiteenlopende gereedschappen: kwast, paletmes, pleisterspaan, trekker... Sinds een paar jaren heb ik me verdiept in de verschillende mogelijkheden om monoprints te vervaardingen. Ik beleef veel plezier aan het experimenteren en aan het zoeken naar nieuwe technieken en toepassingen. Van donderdag 7 juli t/m zaterdag 23 juli exposeert Gertie in Ontmoetingscentrum Creatief Rooi, Borchgrave 7 te Sint-Oedenrode. Info www.creatiefrooi.org

Locatie