Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Golfdag voor het goede doel

vrijdag 24 juni 2022 11:00

Sint-Oedenrode - Serviceclub Rooi houdt op 24 juni haar traditionele golfdag. 

Serviceclub Rooi houdt de traditie in stand om een golfdag te organiseren voor het goede doel. De laatste normale golfdag is vanwege corona twee jaar niet doorgegaan. Vorig jaar is weliswaar een aangepaste editie geweest, maar dit jaar kunnen de golfliefhebbers weer genieten van een spannende wedstrijd met een leuke entourage eromheen. Vanaf 11 uur wordt iedereen verwelkomd met koffie en gebak. U kunt ook meedoen en vooraf gebruik maken van de driving range en putting green.
Ze spelen als vanouds een 18 holes shotgun-wedstrijd met speltype Texas Scramble á deux, een leuke snelle spelvorm waarin iedereen goed speelt. Na afloop wordt gespeeld in flights van vier personen waarbij deelnemers kunnen inschrijven met een eigen flight of waarbij men zich kan opgeven zodat je in een willekeurige flight komt met andere liefhebbers. Een mooie manier om mensen te leren kennen. Na afloop van de wedstrijd is er een diner-buffet dat wordt verzorgd door De Schoot.Locatie