Andere jaren trok het festival veel publiek.
Andere jaren trok het festival veel publiek. Foto: Jos van Nunen

Pop&Colour Festival

zondag 19 juni 2022 9:00

Sint-Oedenrode - Na een lange periode van stilte keert het Pop&Colour Festival weer terug in Streekpark Kienehoef. In samenwerking met Streekpark Kienehoef, De Helden van kien, Phoenix Cultuur en de bands van Pop&Co zal er weer een editie worden neergezet op 19 juni 2022.

Ook tijdens deze editie is de entree weer gratis en zal een nationaal bekend artiest het festival knallend afsluiten. Net als voorgaande jaren, zal er ook weer een creatieve festivalmarkt aanwezig zijn. Op deze markt is van alles te beleven voor iedereen van jong tot oud.

Voor deze editie is de organisatie weer op zoek naar sponsoren, vrijwilligers en deelnemers voor de kunstmarkt. Dus wil jij jouw steentje bijdragen aan dit evenement? Stuur dan snel een mailtje naar festival@streekparkkienehoef.nl!

Locatie