Expositie Groep Rinske Gravelijn in Creatief Rooi
Expositie Groep Rinske Gravelijn in Creatief Rooi Foto:

Expositie Groep Rinske Gravelijn

donderdag 5 mei 2022 0:00 t/m maandag 30 mei 0:00

Wij zijn een groep vrouwen die samengebracht is door wol in zijn meest natuurlijke vorm.

We zijn heel divers in ons werken maar we zijn gelijk in onze liefde voor de natuur en de zorg voor het milieu. We werken met wol in de breedste zin van het woord, we spinnen, vilten, verven, weven, breien, haken en ontdekken nog steeds nieuwe mogelijkheden.

Enkele van ons maken ‘uitstapjes’ naar andere disciplines als ecoprinten van zowel stoffen als papier, allerlei handwerktechnieken en wat er verder voor creatieve ideeën ter tafel komen. Voor nu willen wij laten zien hoe het idee van één van ons, een gevilte pot, vorm gekregen heeft bij de hele groep (van wol, tot gras en klei).

Verder is onze persoonlijke diversiteit te zien in ons gezamenlijke wandkleed.

 Hopelijk inspiratie voor velen om met natuurlijke materialen aan de slag te gaan.

Locatie