Siskin & Maccheroni Kerstconcert 20 december 2022
Siskin & Maccheroni Kerstconcert 20 december 2022 Foto: Jozef Bekkers

Kerst met Siskin en Maccheroni

dinsdag 20 december 2022 15:00 t/m 16:30

Kerstconcert ‘PER ASPERA AD ASTRA’ door SISKIN en Maccheroni 20 december Knoptoren      

Onder de titel “Per aspera ad astra” (”van moeilijkheden naar de sterren’, oftewel: in deze rare en moeilijke tijden bieden wij een paar lichtpuntjes … ) geven Siskin en Maccheroni twee keer een sfeervol kerstconcert in De Knoptoren op dinsdag 20 december a.s. 

Siskin en Maccheroni bezingen en bespelen het kerstfeest vanuit verschillende eeuwen, muziekstijlen, talen en instrumentale begeleidingen; van Bach’s “Bereite dich Zion” tot het close harmony “Mary did you know”. En natuurlijk is er ook gelegenheid om mee te zingen!

Siskin is al veel jaren actief in Sint-Oedenrode. De drie zangeressen (zussen Anja, Dianne en Thea Timmers met pianobegeleiding door zwager Thom Koldenhof) traden op in ‘Het zit in de familie’ , een Matthieu Dirven concert. Ook brachten zij een programma onder de naam ‘Een koffer vol verhalen’ in Henkenshage, en hebben ze eerder enkele kerstconcerten gegeven.

Dit jaar wordt het concert in samenwerking gegeven met Maccheroni, een ensemble van contrabas/blokfluit (Jos Mutter), cello (Esther van Lohuizen), blokfluit (Joop Jagers), klavier (Thom Koldenhof) en zang (Anja Koldenhof-Timmers).  

DINSDAG 20 DECEMBER 2022

in De Knoptoren, Kerkdijk-Noord 8,  5491 AR Sint-Oedenrode

Aanvang 15.00 uur en 20.00 uur.

Reserveren is niet nodig.

Entree €5 (gelieve contant te betalen). De zaal is open vanaf een halfuur voor aanvang

Speciaal voor leden van Senior-Rooi wordt dit concert ook gegeven op maandag 19 december om 15.00 uur in De Knoptoren. Eveneens € 5,00 toegang, aanmelden is niet nodig.  

Voor eventueel meer informatie: siskin.info@gmail.com

of bel met Thea van Bergen-Timmers: 0620995822