Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Jokeren, rikken of keezen met c.v. ´t Skrothupke

zaterdag 17 december 2022 20:00 t/m zondag 18 december 1:00

Op zaterdag 17 december 2022 organiseert CV ´t Skrothupke uit Sint-Oedenrode weer zijn traditionele kaartavond. Dit jaar kunt u voor het eerst naast rikken of jokeren ook kiezen voor het populaire bordspel keezen.

De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Café Dommelzicht naast het overdekt zwembad de Neul. Het inschrijven voor rikken en jokeren kan die avond vanaf 19.30 uur. Voor het keezen graag vooraf aanmelden bij 06-12136795.

Een uitgesproken gelegenheid om tijdens de donkere dagen met andere een avondje gezellig te ontspannen en samen onder het genot van een drankje een kaartje te leggen.

En wie weet, wint u wel één van de mooie prijzen.

Kortom; ouderwetse gezelligheid met een sportief karakter.