Afbeelding
Foto:

Vierde Marathon van Rooi

zondag 6 november 2022 17:00

SV Fortuna ’67 organiseert dit jaar haar 4e Marathon van Rooi. Deze unieke marathon vindt plaats op zondag 6 november 2022. Zowel wedstrijd- als recreatielopers (en -loopsters) kunnen deelnemen aan deze marathon, die loopt door het mooie natuurgebied in en rond Sint-Oedenrode. Was je altijd al van plan eens een keer een marathon te lopen, wordt dit dan misschien je eerste? Wordt het je 10e, je 40e of je 100e, het maakt niet uit, maar.... Noteer deze datum in je agenda!

Op 6 november 2022 zal dit duidelijk worden. Dan organiseert sportvereniging Fortuna ‘67 uit Sint-Oedenrode de 4e Marathon van Rooi, die ook als estafette kan worden gelopen. Maak gebruik van deze unieke gelegenheid en neem deel aan deze estafettemarathon. Vorm een team met familieleden, collega’s of vorm een team met je vereniging.

Een estafetteteam bestaat uit 2 tot maximaal 6 personen en mag uit zowel mannen als vrouwen bestaan. De estafette kan naar eigen keuze worden ingedeeld. Iedere loper kan een evenredig deel van de 42 kilometer en 195 meter lopen. Het is ook toegestaan dat het ene teamlid een langere afstand aflegt dan het andere. De enige voorwaarden zijn dat er continue een teamlid loopt met een sjerp om, ieder teamlid ook minimaal één keer gelopen heeft en het gehele parcours door het team wordt afgelegd.

Aanmelden kan nog tot 28 oktober, er is geen na-inschrijving. Voor meer informatie en inschrijven: kijk op www.fortuna67.nl onder Marathon van Rooi of rechtstreeks opwww.fortuna67.nl/marathonvanrooi.