Een sfeerbeeld van de laatste editie.
Een sfeerbeeld van de laatste editie. Foto: Jos van Nunen

De 34e Rooise Klompenklets

vrijdag 25 november 2022 19:00

Sint-Oedenrode - Terugdenkend aan de grappen van de tonpraters tijdens de jubileumeditie moet je waarschijnlijk alweer lachen. Wat waren ze goed en wat hebben de aanwezigen genoten met zijn allen. Het lijkt misschien niet lang geleden en dat klopt eigenlijk ook wel. Afgelopen maart mochten de Narrekap namelijk de jubileumeditie van de Rooise Klompenklets vieren én houden.

Ze hebben onder het genot van een hapje en drankje en vooral een grote lach weer kunnen genieten van een avond samenzijn en gezelligheid. Nu kijkt de organisatie er weer naar uit om samen met jullie op de ouwerwetse manier van de Klompenklets te genieten. Ze hebben een programma samengesteld om je vingers bij af te likken. Het programma zal bestaan uit zeven tonpraters. Ze hebben weer kampioenen en gevestigde namen zoals Berry Knapen en Hans Eijkemans kunnen strikken. Deze mannen staan altijd garant voor tranen over de wangen van het lachen. Ook hebben ze debutanten geboekt die hoge ogen hebben gegooid tijdens hun optredens en zelfs al publieksprijzen hebben gewonnen. Zij staan altijd klaar om een vernieuwende buut neer te zetten met grappen uit onbekende hoek die de buikspieren zullen laten schudden. Trots kijkend naar het programma heeft deze wel erg veel overeenkomsten met de finalistenlijst van komende kampioenschap tonpraoten. Succes wederom gegarandeerd. Volgende week maken ze de volledige line-up bekend in DeMooiRooiKrant.

De voorverkoop start op zaterdag 8 oktober vanaf 12:00u in de Beurs. De prijs van de kaarten zijn €15,00 per stuk, inclusief garderobe. Ook is het mogelijk om vanaf dan kaarten digitaal te bestellen. Je kan dit doen via onze site: www.denarrekap.nl Ook trappen ze dit jaar af met een vernieuwd concept: ‘Vriend van de Klompenklets’. Je kan vriend worden als particulier of als bedrijf. Kijk voor meer info op de site.

Graag ziet K.V. de Narrekap jullie op vrijdag 25 november of zaterdag 26 november in de Beurs voor de 34e editie van de Rooise Klompenklets, een avond die garant staat voor plezier met een lach voor iedereen.