Deze acteurs maken er een mooi optreden van.
Deze acteurs maken er een mooi optreden van. Foto: Ellis Rijkers

Klavertje Vier: “Tortelduifjes en ouwe Kraaien”

woensdag 5 oktober 2022 19:00

Sint-Oedenrode - Toneelvereniging Klavertje Vier gaat weer optreden en zal op 5,7,12,14 en 15 oktober 2022 weer op de planken staan met de voorstelling: “Tortelduifjes en ouwe Kraaien”. Deze voorstelling kon door de Corona maatregelen twee jaar niet doorgaan. Maar nu maakt Klavertje Vier een frisse start. En wat voor een!

Met maar liefst vier nieuwe spelers, waarvan de meeste al een jaren lange ervaring hebben op toneelgebied, wordt U een avondvullende komische theatervoorstelling voorgeschoteld. ’Tortelduifjes en ouwe kraaien’ gaat over een steenrijke dame “mevrouw Goedhart”, die wordt gemangeld door haar werkster en klusjesman. Deze twee personen behandelen haar als een lastig klein kind. De hoop dat de kinderen van mevrouw Goedhart wel voor hun moeder zullen opkomen blijkt een ijdele hoop. De kinderen van deze dame zijn liever lui dan moe en kijken absoluut niet om naar hun moeder. Maar gelukkig krijgt mevrouw Goedhart veel steun van haar buurmeisje. Daarnaast komt er ook nog hulp uit een onverwachte hoek waarbij de liefde een belangrijke rol speelt.

Ze spelen weer op de vertrouwde locatie in Zalencentrum de Beckart, Oude Lieshoutseweg 7 in Nijnsel. Voor kaartjes kunt u uitsluitend terecht op: www.klavertjeviernijnsel.nl