Het welkomstbord bij Van Deursen Dier en Tuin.
Het welkomstbord bij Van Deursen Dier en Tuin. Foto:

Open Dag Van Deursen Dier en Tuin

zaterdag 29 oktober 2022 10:00 t/m 17:00

Sint-Oedenrode - Van Deursen Dier en Tuin telt al weken af. Dat was te zien bij de tips van Wout Wil Het Weten, die de afgelopen maanden in DeMooiRooiKrant zijn verschenen. Op de functionele tips voor je tuin of huisdier zijn veel reacties gekomen. Dat is mooi, want bij Van Deursen Dier en Tuin in Nijnsel geven ze graag advies. Zo graag, dat ze bezig zijn om die takken van sport flink uit te breiden met een moderne en ruime winkel. Dat was al enige tijd bekend, maar waar is er dan al weken naar afgeteld?

Vandaag wordt bekendgemaakt dat Van Deursen Dier en Tuin op de thuislocatie aan de Industrieweg 8 in Nijnsel op 29 oktober een spectaculaire open dag houdt. Tijdens deze open dag is de nieuwe winkel te bekijken en zullen er diverse shows/activiteiten plaatsvinden. Vooral de nieuwe winkel zal dan een publiekstrekker zijn. Het personeel heeft op die dag na maanden hard werken alles klaargestoomd om het tiptop in orde te hebben. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn ook allerlei activiteiten en Harry en Ilse van Deursen staan met hun team klaar om bezoekers welkom te heten en te informeren.

Binnenkort wordt er nog meer bekendgemaakt over de open dag. Zet hem maar vast in de agenda. Kun je niet wachten? De winkel is zes dagen per week geopend en ook nu is er al ontzettend veel te verkrijgen voor dier en tuin.