• Alles
  • (10)
    Evenement

SeniorRooi Filmclub weer van start

donderdag 10 juni 18:30 uur

Foto: Henri van Hoorn

Na een lange “corona” pauze gaan ze op donderdag 10 juni weer van start met “The Singing Club”, een film uit 2019 met zowel dramatiek als humor.

Het leven van de vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en enzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. The Singing Club is een komisch drama over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Deze film op een op waarheid gebaseerd verhaal, heeft wereldwijd vele andere vrouwen geïnspireerd om samen te zingen.

Ze mogen nog geen volle zalen trekken. Zorgcentrum Odendael heeft beslist dat er op 10 juni maximaal 25 personen aanwezig mogen zijn. Daarom graag van tevoren aanmelden met een mail naar filmclub@senior-rooi.nl De voorstelling begint ’s avonds om 19.00 uur. De zaal is vanaf 18.30 uur open. De film duurt, inclusief een korte pauze, 2 uur. In de pauze krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Entree: € 4.00 per persoon, inclusief een kop koffie of thee. De volgende film staat gepland voor donderdag 8 juli 2021


deel deze activiteit