• Alles
  • (30)
    Evenement

Online rondleiding over rioolwaterzuivering Sint-Oedenrode

maandag 25 januari 10:30 uur

Foto:

Sint-Oedenrode - Op maandagochtend 25 januari 2021 zendt Waterschap De Dommel via Facebook-live een online rondleiding uit over de rioolwaterzuivering van Sint-Oedenrode. Het rioolwater van inwoners en bedrijven uit Best, Spoordonk, Oirschot en Sint-Oedenrode komt via het riool bij deze rioolwaterzuivering terecht. 

Tijdens de rondleiding worden kijkers meegenomen op een digitale reis over de rioolwaterzuivering van Sint-Oedenrode. Stap voor stap laat het waterschap zien wat er allemaal moet gebeuren om het vieze rioolwater schoon genoeg te maken, zodat het via de rivier de Dommel weer teruggegeven kan worden aan de natuur. 

Alternatief voor schoolexcursies
De rondleiding is voor alle geïnteresseerden online te volgen. Omdat het waterschap vanwege de coronacrisis geen groepen mag ontvangen op de rioolwaterzuiveringen is deze online rondleiding ook een alternatief voor de schoolexcursies.

Aanmelden is niet nodig
De online rondleiding start om 10:30 uur en duurt tot uiterlijk 12:00 uur. Aanmelden is niet nodig. De rondleiding wordt live uitgezonden via de Facebookpagina van Waterschap De Dommel. Ook  is het mogelijk om live vragen te stellen via de chatfunctie van de livestream.


deel deze activiteit