• Alles
  • (30)
    Evenement

Winterspelshow

zondag 31 januari 17:30 uur

Foto:

Sint-Oedenrode - Na een goed geslaagde bingo in de maand december komt de Helden van Kien met een vervolg: de Winterspelshow. Daarbij draait het niet alleen om bingoballetjes, maar wordt er ook een quiz gespeeld.

De vorige editie leverde heel veel goede reacties op. Naar verwachting zaten er zoโ€™n zeshonderd mensen gekluisterd aan de laptop, tablet of tv om het spektakel te volgen. Ook nu weer hoopt het restaurant deze aantallen te halen.
Op vrijdag 29 januari vindt de Winterspelshow plaats van 20.00 tot 22.30 uur. Ze beginnen dit keer dus iets eerder en zijn ook iets eerder klaar. Ook deze ronde zal alles te volgen zijn via Youtube en andere social media kanalen. De gedreven presentatrices zijn er al helemaal klaar voor om het kunstje nog een keer te flikken.
Vorige keer vlogen er allerlei prijzen over de toonbank. Wederom hebben veel sponsoren zich gemeld om prijzen te schenken. De hoofdprijs was de vorige keer een elektrische fiets. Wat dat deze keer wordt, is nog even een geheim.
Tickets kunnen besteld worden op www.bestellen.deheldenvankien.nl. De kosten zijn hetzelfde als de vorige keer, namelijk โ‚ฌ10,- per los spelset, in combinatie met een borrelbox kost een set โ‚ฌ7,50. Een set bestel je per persoon. Alle sets kunnen worden bezorgd/afgehaald op 29 januari.deel deze activiteit