• Alles
  • (10)
    Evenement

Huldiging Rooise kampioenen

zaterdag 19 september 19:00 uur

Foto:

Sport Awards in september uitgereikt

Meierijstad โ€“ Sportraad Meierijstad en de gemeente moesten door corona de Sport Awards eerder dit jaar afgelasten door het coronavirus. Toen werd aangegeven dat een huldiging later zou volgen. Nu is bekendgemaakt dat de Sport Awards Meierijstad 2019 plaatsvinden op 20 september in โ€™t Spectrum te Schijndel.

Kampioenen worden eerder gehuldigd, maar 20 september is de afsluitende avond waarop genomineerden sporters en vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Het sportseizoen is dan net begonnen en ook valt het samen met de Nationale Sportweek.

De Sportraad en de gemeente hebben gekozen voor een verdeling in vier groepen en op drie locaties, zodat voldaan kan worden aan de richtlijnen van het RIVM. De kampioenen worden in drie groepen gehuldigd: -Vrijdag 18 september in Mariaheide, bij tennispark De Krekel, kampioenen uit de omgeving Veghel. Zaterdag 19 september in Sint-Oedenrode, bij De Helden van Kien, kampioenen uit de omgeving Schijndel en Sint-Oedenrode. En tenslotte worden Sport Awards uitgereikt aan de winnaars van de genomineerde sporters: Zondagavond 20 september in โ€™t Spectrum, Schijndel, van 19:00 tot 21:00 uur. Ook zal een presentator het geheel leiden en is na afloop een drankje


deel deze activiteit