• Alles
 • (3)
  Theater
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Film
 • (83)
  Evenement
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Natuur
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Inloop-Opendag

Dolle Bolle Bal

dinsdag 25 februari 13:30 uur

Foto:

Sint-Oedenrode - Ruim acht jaar geleden hebben de toenmalige voorzitter van Stichting Jeugdcarnaval Henry van den Elzen en de huidige voorzitter Leon van Rooij een idee van Ed Steenbakkers opgepakt en uitgewerkt. Ed opperde tijdens een vergadering dat hij graag iets voor mensen met een beperking zou willen organiseren. Henry en Leon gaven na de vergadering aan: "Stichting Jeugdcarnaval heeft de ruimte en de faciliteiten om dit te kunnen organiseren tijdens carnaval, laat dit maar aan ons over."

Door: Leon van Rooij en Hettie van der Meijden

In 2013 werd voor het eerst op dinsdagmiddag een carnavalsmiddag voor kinderen en volwassenen met een beperking georganiseerd. Het "Dolle Bolle Bal" is geboren.

Deze middag wordt mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en is voor de gasten kosteloos. Het is een steeds groter succes en niet meer weg te denken uit het carnavalsfeest in Papgat. Ook dit jaar staat het Dolle Bolle Bal op het programma, alweer voor de 8e keer.

Dinsdag 25 februari gaat de tent op de markt om 13.30 uur open voor een geweldige middag vol vermaak. De bezoekers worden bij de deur welkom geheten door twee van onze bestuursleden om vervolgens een plekje te vinden in de feesttent.

De voorzitter zal een kort woordje van welkom doen waarna hij met alle plezier de microfoon overhandigt aan de presentator Henry van den Elzen. Henry zegt nog elk jaar volmondig "Ja" als hem gevraagd wordt de presentatie op zich te nemen. "Dit vind ik fantastisch om te doen, ik heb hier heel veel plezier in".

Dit jaar hebben we ook weer een geweldig programma met verschillende optredens en als speciale act het zang duo "CenS" uit Rooi. De twee zussen Carine Staals en Saskia van den Broek kwamen aan onze kraam tijdens de kerstmarkt afgelopen december. Hier hebben wij ze de vraag gesteld of ze op het "Dolle Bolle Bal" wilden optreden. Ze keken elkaar even aan en ook zij zeiden volmondig "Ja".

Wij zijn er trots op dat wij dit duo op deze middag live in onze tent hebben. Na een middag vol dans, muziek een hapje en een drankje sluiten we om 17.00 uur het "Dolle Bolle Bal" af en hopen we dat iedereen heel veel plezier heeft gehad.

Ben je iemand met een beperking en wil je dolgraag op het "Dolle Bolle Bal" aanwezig zijn dan ben je van harte welkom! Je kunt je nog opgeven via het formulier wat te vinden is op www.jeugd-carnaval.nl ( downloads ) of via dbbrooi@gmail.com

Iedereen is deze middag welkom om deel te nemen aan het carnavalsfeest, dus kom gerust naar de tent en maak een middag mee die je nooit meer zult vergeten.


deel deze activiteit