• Alles
  • (32)
    Evenement
  • (1)
    Inloop-Opendag

Jubileumconcert koor Aurora

zondag 15 december 14:30 uur

Sint-Oedenrode - Dit jaar vieren de dames van koor Aurora hun 25-jarig jubileum. Het eigen feestje hebben ze in september al gevierd, maar natuurlijk willen de dames ook graag het publiek hiervan deelgenoot maken. Ze doen dat aankomend weekend op hun favoriete locatie, de Knoptoren, met een heel speciaal jubileumconcert onder de naam "December Lights".

Het concert was in eerste instantie alleen gepland op de zaterdagavond, maar door de grote belangstelling is besloten om op de zondagmiddag een tweede concert in te plannen, zodat de "fans" ervan verzekerd kunnen zijn dat er voor hen nog een plaatsje is in de Knoptoren.

Wat het concert o.a. speciaal maakt is het feit dat een groot aantal oud-leden de stoute schoenen heeft aangetrokken en een gedeelte van het concert mee zal zingen. De afgelopen weken hebben de dames een aantal keren samen gerepeteerd en bleek dat er nog veel van het repertoire was blijven hangen. Natuurlijk zal koor Aurora ook een aantal nieuwe nummers ten gehore brengen.

Aurora wordt tijdens dit concert muzikaal begeleid door hun vaste gitarist Henk van Zutven, pianiste Brechje van den Brand en fluitiste Hanneke Popma. Tevens zijn er gastoptredens van de jonge talenten Eva Lathouwers (zang) en Luca Appeldoorn (Harp).

Beide concerten vinden plaats in de Knoptoren. Op zaterdag 14 december om 20.00 uur en op zondagmiddag 15 december om 14.30 uur. De entree is gratis, maar er zijn wel kaartjes voor dit concert. Deze zijn verkrijgbaar bij boekhandel Bruna (voorheen 't Paperas), via de leden van het koor of te reserveren via 06-23461714. De dames van koor Aurora hopen op uw komst!deel deze activiteit