• Alles
  • (32)
    Evenement
  • (1)
    Inloop-Opendag

Hoortoestellen Servicedag bij Huiskens Optiek & Horen

vrijdag 15 november 10:00 uur

Sint-Oedenrode - Hoortoestellen Servicedag bij Huiskens Optiek & Horen. Iedereen met een Widex hoortoestel is welkom om haar of zijn hoortoestel te laten controleren. Als enige fabrikant organiseert Widex de hoortoestel-Servicedagen voor haar klanten en op 15 november zijn ze in Rooi.

Een technicus van Widex, Martin, komt dan met zijn notebook, microscoop, gereedschap, schoonmaakspullen, reparatieonderdelen en 30 jaar reparatie-ervaring. Een kei dus in zijn vakgebied. Martin zal kijken hoe het met de conditie van uw hoortoestellen is gesteld. Hij zal de toestellen schoonmaken en voert eventuele kleine reparaties ter plekke uit. Dit is helemaal gratis.               

Bent u benieuwd hoe een hoortoestel er van binnen uitziet? Dan laat hij u dit door de microscoop zien. Het zal u verbazen wat er allemaal in een toestel zit aan techniek, maar ook aan vuil. Soms zijn er zelfs kleine insecten te zien.

Reacties zoals: wat interessant, wat leuk en wat fijn, krijgt Martin altijd te horen. Hopelijk mogen Martin en wij u als Widex hoortoestel drager ook welkom heten op 15 november! Iedereen is welkom en een afspraak maken is niet nodig.


deel deze activiteit