• Alles
  • (35)
    Evenement
  • (1)
    Inloop-Opendag

'Wannuh Klets'

zaterdag 14 december 19:00 uur

Foto:

Olland - Het is de organisatie van 'Wannuh Klets' in Olland wederom gelukt om enkel maar de beste tonpraters naar Olland te halen. Op 14 december is het weer zo ver. De ene kampioen volgt de ander op in de ton, in totaal zes stuks.

Het zal een aaneenschakeling worden van humor, gespitste anekdotes en de meest hilarische grappen. Houd uw buik maar vast want met een programma met onderstaande artiesten is dat wel een zekerheid. Dat er een muzikale act tussen zit van de bekende cabaretgroep "Ons Jonges" zal de avond enkel maar completer maken. Zo ook de muzikale omlijsting verzorgd door de Ollandse Dorpskapel en de professionele presentatie van onzer aller Rien Bekkers.

De voorverkoop begint op 7 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur in De Loop'r. De prijs is €15.00 inclusief garderobe en wat ook heel plezierig is daarvoor krijgt u een genummerde zitplaats. Dus carnavalsverenigingen, families, vriendenclubs en buurtverenigingen bestel jullie kaarten tegelijk zodat je zeker weet dat je deze avond bij elkaar zit. De volgende tonpraters mag u verwachten: Berry Knapen, Boy Jansen, Hans Keeris, Erik Mulder, Frans Bevers, Hans Eijkemans en om het plaatje helemaal compleet te maken cabaretgroep "Ons Jonges". Oo ja……. de ervaring leert ons

"Ben er snel bij, want vol is vol!"


deel deze activiteit