• Alles
  • (28)
    Evenement

Rooise Bridgegdrive

dinsdag 12 november 13:00 uur

Foto: Jos van Nunen

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 12 november wordt voor de derde keer de Rooise Bridgedrive gehouden. Een jaarlijks bridgefestijn voor alle Rooise bridgers.

Clubbridgers, thuisbridgers, internetbridgers, iedereen is welkom. Er wordt gespeeld in meerdere, op speelsterkte ingedeelde lijnen. Elke lijn speelt dezelfde 24 spellen, waardoor alle lijnen gelijke kansen hebben op de eindoverwinning. Er wordt gestreden om de Jan Engbers-bokaal en daarbij staat gezellig bridgen voorop!

De Rooise Bridgedrive is een gezamenlijk initiatief van de zes Rooise bridgeclubs: BC Rooi 750, BC 't Koffertje '94, BC De Neul, BC De Beckart, BC De Meierij en BC JVG. Dit jaar is BC De Neul gastheer tijdens een vooral gezellige avond in de grote zaal van Odendael. Het bridgen begint om 19.30 uur, de deelnemers worden verwacht vanaf 19.00 uur. Inschrijven per bridgepaar kan van 4 september tot 5 november via www.rooise-bridgedrive.nl. Er kunnen veel mensen meedoen, maar vol is vol, dus wacht niet te lang. Verdere informatie staat op www.rooise-bridgedrive.nl.deel deze activiteit