• Alles
  • (33)
    Evenement
  • (1)
    Inloop-Opendag

('t Roois) Theaterweekend!

zondag 16 juni 14:30 uur

Sint-Oedenrode - Komend weekend is het tijd voor theater! De kinder-en jongerengroep van 't Roois Theater treden vier keer op.  De ingrediënten? Tijdreizen, pratende katten, geheime spionnen en een bad-guy die wel heel erg lijkt op één van de regisseurs van 't Roois Theater.

De kindergroep speelt:  Wraak

In het toneelstuk van de kindergroep neemt een oude bekende van 't Roois Theater wraak op alles wat met toneel te maken heeft. De grote zaal van Mariendael? Dicht! Theater? Een verboden woord! Lachen? Uit den boze! Gelukkig is daar hoofdrolspeelster Pauline, die een oplossing voor dit probleem probeert te zoeken. Zal ze op tijd zijn?

De jongerengroep speelt: Poes

Een poes en zijn beste vriend zijn op zoek naar geld en geluk. Dat wil zeggen: de poes zoekt geld, zijn vriend zoekt geluk. Beiden lijken ze te vinden wat ze zoeken aan het hof van het dwergstaatje Boskantia, maar zoals altijd bij toneel: niets is wat het lijkt. Zo hebben ze last van een kind-etende reus, een vrouwenverslindende spion en een paar verwende prinsessen.

Deze komische voorstellingen zijn te zien in Mariendael. De kindergroep speelt op zaterdag 15 juni om 13.00u en op zondag 16 juni om 14.30u. De jongeren spelen hun voorstellingen op zaterdag 15 juni om 15.00u en 20.00u. De regie is in handen van Pauline Verstraten en Emile Kalmann. Kaarten voor de voorstellingen kosten 4 euro. Een combiticket voor twee voorstellingen kost 6 euro. 

 deel deze activiteit